Citeste inainte sa ceri ajutorul !
Pistolarii Community :: Cereri Servere Counter Strike :: [Important] Citeste inainte sa ceri ajutorul !
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Citeste inainte sa ceri ajutorul !
Salut ! Eu sunt Mr.AsAsIn , eu ma ocup cu crearea serverelor, scriptarea plugin-urilor.
In primul rand trebuie sa stiti ca este ceva foarte serios ,eu sunt aici pentru a va ajuta pe voi.
Daca doriti un server de Counter Strike , sau mai multe servere intrati la sectiunea corespunzatoare , pretul este de 2 euro server normal [fara plugins ,fara a fi configurat,etc. ] si 5 euro [server normal , configurat, pluginuri , tot]
Pentru cereri pluginuri intrati la sectiunea corespunzatoare.
Pluginuri multe si gratis.
Daca aveti intrebari si nelamuriri , astept un PM de la Dumneavoastra , sau aveti sectiunea "Help" in care imi puteti cere ajutorul.
O zi buna.
In primul rand trebuie sa stiti ca este ceva foarte serios ,eu sunt aici pentru a va ajuta pe voi.
Daca doriti un server de Counter Strike , sau mai multe servere intrati la sectiunea corespunzatoare , pretul este de 2 euro server normal [fara plugins ,fara a fi configurat,etc. ] si 5 euro [server normal , configurat, pluginuri , tot]
Pentru cereri pluginuri intrati la sectiunea corespunzatoare.
Pluginuri multe si gratis.
Daca aveti intrebari si nelamuriri , astept un PM de la Dumneavoastra , sau aveti sectiunea "Help" in care imi puteti cere ajutorul.
O zi buna.

Mr.AsAsIn- Administrator

- Bara warn:

Data nasterii: 05/05/1996
Data de inscriere: 22/08/2010
Varsta: 16
Localizare: Calarasi
Stare de spirit: Buna
Subiecte similare» Sfat:Inainte sa faci un warlock citeste asta !!!
» Citeste Obligatoriu
» B.U.G Mafia-Inainte Sa Plec
» BUNA!!! FOARTE INPORTANT!!!!!!!!CITESTE!!!TOTI MEMBRI!!!
» Secrete barn buddy hi5
» Citeste Obligatoriu
» B.U.G Mafia-Inainte Sa Plec
» BUNA!!! FOARTE INPORTANT!!!!!!!!CITESTE!!!TOTI MEMBRI!!!
» Secrete barn buddy hi5
Pistolarii Community :: Cereri Servere Counter Strike :: [Important] Citeste inainte sa ceri ajutorul !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum